Ostindiefararen

Bjuder på ett par bilder från i måndags när vi besökte Götheborg. Det var ett ruggigt åskväder samtidigt som vi var där.




Sonen vid en av Götheborgs kanoner                      Götheborg i Gävle

Bränd

Fast jag har fyllt 40 år så har jag tydligen inte lärt mig att smörja in mig ordentligt. Jag är röd. Ser ut som en kokt kräfta på ryggen och magen och ena benet. Det konstiga är att jag har ju inte solat ryggen. Satt mest i min brassestol på Sandbankarna och tittade när barnen lekte i vattenbrynet. Men tydligen inte. Idag får jag avstå stranden trots det fina vädret, men jag har då verkligen haft tur med semestervädret! Det är när man kan vara på stranden som det känns att det är semester! Tjoho!

Idag har sonen slut på sitt spelförbud, han har inte fått spela lego star wars på en vecka. Gissa vem som kom in tidigt i morse och talade om vilken dag det är, han har haft nedräkning sen förra lördagen. Så nu får han spela en timme, men inte mer.

Idag ska vi på kalas, det ska bli trevligt! Har köpt satinpåslakan på Hemtex till dem, kanonpris just nu med 70% rabatt! Bra med kompisar som jobbar där som kan tipsa om härliga presenter.

Dags att gå ut och vattna de stackars törstiga blommorna! over and out

Semester!

Tjoho! Nu är det semester ett par veckor! Jag behöver verkligen vila upp mig och vara ute i solen nu.  Är rätt så utpumpad efter all turbulens i vår och försommar.

Jag har kommit in i nya jobbet riktigt bra nu, kan naturligtvis inte svara på alla frågor än men jag springer inte och jagar hjälp för varje fråga längre. Vi får väl se hur det går efter två veckors frånvaro... :-)

I helgen ska vi i alla fall försöka ta oss iväg för att titta på ostindiefararen Götheborg som är i staden på besök. Den tror jag kan vara maffig att få se på riktigt och så får man sommarens dos av kultur också.

Kan också konstatera att min son är en speloholic vid 5 års ålder. Han vill inget annat än spela starwars på playstation. SUCK. Så nu är det spelförbud en vecka. minst.


nattarbete

Typiskt mig... kommer alltid igång på kvällarna och helt plötsligt är klockan 1 på natten och jag ska upp och jobba. Knäppt.
Har betalat lite räkningar åt bostadsrättsföreningen, är så himla glad att det inte är bara vi som står för de fiolerna utan 97 hushåll till. Fjärrvärme=ruinering.... nästan :-)

Jag har haft ett par semesterdagar, en dag i förra veckan då jag hade en massa planer på att göra sker. Ja, vad gjorde jag då? Försökte få till ett nätverk här hemma mellan den stationära datorn och laptopen. Gick det bra? Nej.
Det är något med att den ena har xp och den andra har Vista men hur sjutton ska jag veta hur jag ska lösa det!? Det går att surfa från båda i alla fall, än så länge huvudsaken. Men jag vill gärna kunna använda skrivaren på den andra datorn men får köra med usbminne tillsvidare.

intressant va :-)

Igår var sonen och jag med hans bäste vän och hans mamma till Furuvik. Vi tittade på fortet för första gången och sonen blev helt exalterad över gångarna och kanonerna. Vad är det med pojkar och vapen :-)

Sedan blev det bad vid poolen som de gjort om. Jag har ju en liten badkruka till son så han blev bara blöt halvvägs upp. Han vågade inte åka i rutschbanorna men han stod och skrattade konstant. Han lät som Svampbob Fyrkant. Lite halvcrazy så där.


Nä, dags att gå och sova mellan rena lakan. Det är bland det bästa som finns. Varför kom jag inte ihåg att jag bäddat rent förrän nu, nu får jag ju inte sova så länge mellan de sköna lakanen. Knasluva.

Godnatt!


Härlig helg

Då har ännu en helg rusat förbi, men den var trevlig och fylld av människor som är fantastiska! Familjen L från Lyckan (+nanny/fadder), tack för att jag fick vara med på dopet och att ni "invaderade" vårt hem på lördagen, det var så kul!
Det ska bli spännande att läsa den bloggen snart. hihi!

Sonen kom hem från veckobesöket hos mormor och morfar, nog hade han växt en halvmeter till medan han varit borta... eller?!

En helt annan sak, kan någon förklara för mig Max upplägg vid beställningsdisken. Totalförvirrad är vad jag blev igår kväll i alla fall. Jag ska nog hålla mig till sibyllan.


RSS 2.0