JA!!! Jag fick det!

tjolahopp tjolahej tjolahoppsansa! På måndag börjar jag mitt nya jobb på FK! Fick beskedet i eftermiddag och så börjar jag på måndag så det är snabba ryck :-)
Läskigt men intressant!

slöhelg

Vilken skön helg det har varit! Jag har inte ansträngt mig så där speciellt mycket men klippt gräsmattan och rensat lite ogräs har jag gjort i alla fall. Sen har jag läst. har suttit ute i min brassestol på framsidan av huset och njutit av solen hela helgen och läst Joy Fieldings "Jag ska hitta dig en dag...", den var spännande.

Idag har det varit konfirmation och kören sjöng, det var vårt sista uppdrag för våren så nu är det officiellt sommar, allra helst när vi har sjungit den blomstertid nu kommer, då är det sommar på riktigt!

Mors dag har vi inte firat på något speciellt sätt, jo jag hade köpt en sån liten fryst jordgubbstårta som vi mumsade i oss, men annars inget särskilt. Jag har ringt min egen mamma men fick inget svar så min morsdagspresent där blir ett blinkande nummer på nummerpresentatören :-)

Vad har hänt mer då? Hmmm... JO! Jag har ju varit på intervju! Det var kul och intressant. Får se till veckan vad de tyckte om mig. Det kändes bra i alla fall och får jag inte jobbet så passar jag ju helt enkelt inte in där och så är det inte mer med det. Men håll en tumme för mig...

Nu har rustarbetet stått stilla i en och en halv vecka. Jag ska ringa plattkillen imorgon och höra om han tänker dyka upp på den här sidan av nyår... Vi längtar efter att ha en riktig dusch! Det är tjatigt att duscha ihopknycklad på golvet i det andra badrummet med en liten handdusch fastskruvad i handfatet. suck. Önskar jag kunde göra jobbet själv.

Nästa helg firar min bostadsrättsförening 25 år, egentligen är det 26 år men jubileet fick ställas in pga brand förra året så nu i år ska det firas! Men jag, jag jobbar natt jag. Fast jag börjar så pass tidigt på natten som halv nio på kvällen att jag missar det mesta av festen. suck. Det är ju jag som är ordförande, kunde ju vara bra om jag var där... Men ingen har nappat på mina bytesförsök än. Samtidigt är det här sista natten med gänget på jobbet också, sedan försvinner nattpassen, och jag vill vara där samtidigt! Hur ska man få till detta...   hmmm... undrar hur de fixade fåret Dolly...


pirrigt!

Fick samtal idag om att komma på intervju på ett jobb! Spännande och läskigt och roligt och allting på samma gång! Så håll tummarna för mig nu... på fredag smäller det!

Hur har veckan sett ut annars, jo jag var på 40-års fest i lördags och det var trevligt! Jag fastnade emellanåt med Guitar Hero, det är ju så himla kul! Hade inte spelat det på några veckor så jag hade nästan glömt bort hur kul det är!
På söndagen hade vi städdag i föreningen och med tanke på det otroligt hemska dåliga vädret på lördagsnatten så är jag förvånad att det dök upp människor som var villiga att städa! Jag putsade fönster, vilket är lite sjukt nästan för hemma hos mig själv så putsar jag i stort sett aldrig för det fixar min fantastiska mamma. Men kvarterslokalen, den putsar jag.

Sedan hade vi en extrastämma för bostadsrättsföreningen för att kunna välja en ny ordinarie ordförande, och det är jag...
Det är spännande och läskigt och roligt det med! Så tänk på mig på torsdag också för då håller jag mitt första "egna" styrelsemöte. 

Nu är det dags att försöka sova lite, måste upp tidigt imorgon och åka och ta sköldkörtelprover, om de nu inte strejkar förstås.  Ge dem mera lön nu och sluta tramsa!

klsl

CV och Toalettrutschbana

Jag håller på att skriva ett CV där hemma, jag hade ett gammalt från förr men nu så jobbar jag om hela layouten. Blev så trött på den gamla och så hade jag för mycket av meritförteckning över den också. Men nu sitter jag på jobbet fram till 21. jag som ville skriva klart mitt personliga brev till jobbansökan och så missar jag körövningen också. suck.

Igår var jag och sonen på Tropicanaland tillsammans med en vän och hennes dotter. Vi har bara varit där en gång tidigare för ca 2 år sedan, då började sonen med att halka och slå i ryggen och lite av bakhuvudet i golvet och fastnade och blev påkörd i vattenrutschbanan. Jag som hade svårt att få in honom i badhuset över huvud taget eftersom han är livrädd för vatten. Men den här gången så hade han roligt! Han skrattade i 3 timmar när vi åkte rutschbana, bubblade, åkte runt i virvelvatten osv osv. Det var så kul! Det var länge sen vi hade sån härlig kvalitetstid tillsammans så det måste vi göra fler gånger. Han avslutade badbesöket med att åka rutschbana av toaletten för den var så blöt, han bara rann av! Så då blev det förstås lite tårar men det gick över fort som tur var!

Nu är det två timmar kvar av arbetspasset, det ska jag väl lyckas klara av... men vill helst bara åka hem...

Palma de Mallorca

Sitter på jobbet just nu, klockan är 4.25 och det ringer på i en skön takt tack o lov. Jobbade igår natt också och då var det jobbigt vid den här tiden för jag var så himla trött. Kom ju hem från semestern på Mallorca natten till måndagen och sov inte så många timmar sen. Vi har ju som ni vet hantverkare som springer omkring hemma hos oss. På vägen hem från jobbet igår morse så höll jag på att somna vid ratten, det var riktigt otäckt! Jag riktigt kände hur hjärnan stängde av och hur ögonen ville rulla bakåt, huga! Så på med kalluft och hög musik på stereon.

Semestern då, ja den var mycket bra! Vi hade lite otur med bagaget bara, det var rena rama Sällskapsresanvarning på oss. vi står där 32 personer runt bagagebandet där 3 väskor åker runt runt runt när alla våra medpassagerare har försvunnit. Vi väntar och väntar och försöker få hjälp av någon som jobbar där. då kan de inte prata engelska och de ska jobba på en flygplats!? Men tillslut förstår vi att bagaget inte är med från bytet i Barcelona så vi åker till hotellet mycket snopna. Men ett dygn senare dyker de upp till vår glädje!
Det har blivit mycket promenerade under de fyra dagarna så nu har jag skavsår både under och runt fötterna men det går ju över snart, det var skönt att få motion i alla fall! Solat har jag också gjort och tänk att den där solbrännan blir så jämn och fin på alla andra utom mig. Hur lyckas jag egentligen med det? Mina medresenärer har haft jätteroligt åt mig och knäppt kort på mig för att man kan se där mina fingrar som hållit ett fast grepp runt handväskan har skuggat ett område ovanför högra bröstet. Alltså, mera sällskapsresanvarning.

Nu har det nästan blivit dags att gå hem!


RSS 2.0