oljud!

hujeda mig så det har låtit idag där hemma! VVS-killarna har bilat upp duschavloppet idag. Det hördes över hela radhusområdet, jag vet, för jag gick ut.. stod inte ut inne, hela betongplattan vibrerade, pappershögarna rasade, mina tänder skallrade... men det blev ett bra hål :-) De fick ut avloppet, det var inga vattenskador någonstans heller och det känns skönt med det gamla ytskikt som suttit där i 26 år.
När de skulle sätta dit det nya avloppet så hörde sambon när han gick förbi dörren, "det är omöjligt". Vi satt i soffan och gruvade oss en stund över detta men det visade sig att de hade tagit med sig ett avlopp som var för högt så det var bara att åka och hämta ett nytt. Så när jag kommer hem ikväll ska det bli intressant att se hur det ser ut!

mentor

vad trevligt det är att få vara mentor, jag säger som balu, jag ska lära henne allt jag kan.  :-)

i morse var jag så trött, måste gå och lägga mig tidigare på kvällen men lyckas aldrig med det. Men sambon skjutsade mig i alla fall och jag skulle börja 6.15 men kom inte till jobbet förrän 6.25. det är ju bra...
sen när jag tittar på mitt schema så ska jag börja 6.30, så jag kom i tid i alla fall! Blev så glad! Jag hade ju bytt med en timmis och de jobbar en kvart mindre än en heltidsanställd, det hade jag glömt bort och gick bara efter sluttid. så nu känner jag mig nöjd och glad :-)

Igår så fick jag två paket, ett med kläder och ett med min födelsedagspresent! Så kul! jag testade några av spelen, satt och sjöng med på singstar och spelade lite sims och så tog vi en match tillsammans sambon och jag i rally. Det var nog roligtast av allt faktiskt!

Nu är rasten slut, vi hörs!

helt slut

vad vi har slitit! Att det ska sitta fast så hårt, vägg- och golvmattorna i badrummet alltså. Men, de har ju suttit där i 26 år så det kanske inte är så konstigt egentligen.
imorgon bitti så kommer både VVS och snickare samtidigt, strax efter 7 på morgonen. Samtidigt ska också några andra VVS-killar komma och fixa med elementen i hela huset. Det blir full stuga med andra ord. Ska man bjuda på fika eller vad gör man? Fast de ska ju arbeta och inte ha fritid :-) Jag vill ha mitt badrum klart NU! men vi är ju på gång i alla fall.
Jag ska till läkaren för första gången också mitt i alltihopa. Sen på em ska jag på möte. och så ska jag försöka få mina glasögon fixade, den tappade en avnäskuddarna häromdagen. Jag har sånna där "ta två betala för en" men det är som sambon säger, man får det man betalar för. Vet inte hur många gånger det hänt något med de blå. och det är alltid på storhelger det händer. Men jag har ju ett par till så jag sitter inte i sjön.

Nu ska jag försöka sova några timmar, om 5 timmar kommer hantverkarna så då måste jag vara altert :-)


river...

puh, sitter en stund och vilar men armarna darrar, har börjat riva ner ytskiktet i första badrummet och det går rätt så bra. Har kämpat en stund med taklisten nu och den är nästan helt utdragen så när som på en millimeter och den vägrar släppa taget. grrr....
så där tillbaka till arbetet! 

då var det klart :-)

Äh, jag bestämde mig för att slå till på tvåan. Det blev några spel också så nu tjejer så kompletterar jag upp samlingen för nästa hemmafest!
Tjoho!

ps2 eller ps3?

Vilket dilemma... Sambon säger att jag kan få ett playstation eller vilken spelstation jag vill när jag fyller år, eftersom jag tycker sånt är kul. Det blir ju inte någon överraskning när man fixar presenten själv men vad gör det. Så eftersom jag gillar Singstar och Buzz så vill jag helst ha PS, men vilken version... köper vi tvåan så är den 3000 kr billigare och det finns massor med spel att välja på.  Köper vi trean så får vi en häftig mulitmediastation men vi har redan dvdspelare och dator. Spelen är billigare till tvåan än trean har jag sett nu när jag surfat runt på pricerunner. Har någon ett tips till mig, tänker jag fel när jag tycker det bästa köpet är att ta tvåan? Mycket för pengarna är min tanke.

gospel

Då är påskdagen avverkad och det började bra med uppsjungning med kören i kyrkan där jag bland annat fick leda kören i den bästa gospellåt som någonsin gjorts, Total Praise. Tack Richard Smallwood.

Har suttit ute en stund på gården med en bok och en filt virad runt mig, jättehärligt. Ringde till sonen för att få en rapport om läget, de hade varit ute i flera timmar och åkt pulka och haft det skönt.

Sambon och jag tog en tripp till Ikea och kom ut med en handdukshängare och mätta efter en ikea klassiker.

Nu ska vi ta det lugnt ikväll och titta på TV, så tar vi hand om rivning av badrum imorgon istället.

over and out

snön faller...

och vi ska åka norrut, det blir ju spännande... Det är ju en stund kvar innan vi åker så det kan ju bli bättre.

Ska packa åt sonen som ska stanna kvar hos mormor och morfar i 10 dagar, 10 dagar det är ju en hel evighet! Men lite påsklov för honom är ju bara bra med några som engagerar sig i lek till 150 % minst. Det är bra också att han är där för nu ska vi börja riva ut första badrummet medan han är borta, projektet drar ÄNTLIGEN igång! Vi själva river, målar taken och målar elementen, resten får proffsen göra. Det kostar pengar men vi tänker då inte göra något som vi inte är så jätteduktiga på trots att vi sett Martin Timell rocka loss med kakel och klinkers på TV...

Min födelsedag närmar sig också, ska ta och baka nån kaka under veckan så det blir gjort. Mamma bakar ockskå men resten har jag lejt ut på en kompis som har en "fixar" firma. Det blir kanon, hon gör världsgoda smörgåstårtor!

Nu ska jag packa
tjenixen

långfredag

Det har varit en lat fredag, har suttit vid datorn och spelat lite, tittat på inspelade program på video och kört nån tvättmaskin och lagat mat som enda nyttorna.
Ja, jag har ju jobbat också förstås, men bara 4 timmar och det var ganska lugnt, mycket textsamtal och trevliga kunder.
Imorgon bär det av till föräldrarna men först hoppas jag på en sovmorgon, det blev rätt så tidigt i morse med sonen sovandes i vår säng (hans blev ju så himla blöt natten innan) och han började böka omkring kvart över sju så det blev till att bara kliva upp.

Glad påsk!

löwe

dagen började med att jag sov för länge, igen... eller egentligen så har jag ju sovit för kort eftersom jag lägger mig så sent. Tittade in till sonen och märkte att där hade det blivit blött i sängen under natten, det var ett tag sen nu men den här gången var det rejält vått. Så det var bara till att duscha av honom och riva ur sängkläder och gosedjur och in i tvättmaskinen.
Som tur var vaknade sambon också och klev upp och gjorde frukost åt oss så jag inte blev ännu senare.

Jag jobbade bara fyra timmar idag och det är inte för att det är skärtorsdag och vi skulle jobba någon slags halvdag, nej nej, Eniro har öppet alla dagar, dygnet runt. Det är inte som på vissa affärer där det står öppet ALLA dagar 8-22 och så kommer man en julafton kl 21 och inte har de öppet, nej nej, men det har vi. Fast vi har dåligt med mjölk och sånt förstås men kan ta reda på vart det finns istället :-)
Ja var var jag... jo, jag har haft vård av barn på eftermiddagen för sonen blev kallad till sjukhuset för att få kolla upp sin näsa och så är det så knäppt på Försäkringskassan att man inte kan ta ut vård av barn 3 timmar, inte vad jag kunde hitta i alla fall. så det fick bli en halvdag.

Jag fick ett samtal precis innan vi åkte till sjukhuset att jag kunde få en tid redan i nästa vecka på Endokrinmottagningen för de fått ett återbud. Det var på min lediga dag så det var ju väldigt bra att slippa strula med arbetstiden!
MEN, som Tony brukar säga, är jag konstig som tycker att det är jobbigt att det går så fort allting med prover och sjukdomsbesked och besök, och samtidigt tycker att det är skönt att det går så fort med prover och sjukdomsbesked och besök....

Något konstigt hände mig när vi gick från sjukhusparkeringen och upp till entren (vi hade ju bråttom som vanligt) så kände jag hur jag fick nästan svårt att andas, det kändes tungt över bröstkorgen. Sen åkte vi upp i hissen och på väg från hissen till barnklinikens reception så kände jag hur allting blev som snett, mitt huvud svävade bredvid mig. Sambon försökte lugna mig med att det säkert beror på medicinerna och att jag jagade upp mig, men det var läskigt fast jag förstår att det är de som kanske ställer till det.

Vi hade en tysk läkare som sa att hon inte var så bra på svenska, men det tyckte då jag. Men jag fick användning av mina tyskastudier från högstadiet och gymnasiet när hon sa att sonen skulle gapa som en löwe och han såg ut som ett frågetecken, mamma ryckte in och tolkade att gapa som ett lejon, så att både son och läkare blev glada och nöjda :-)    ja, jag är en messerschmidt :-)


Var en sväng till ica maxi efter sjukhuset men vi vände på parkeringen för jag kände att jag skulle inte klara av att gå in där, det var ju hur mycket bilar som helst och vi skulle inte ha något särskilt egentligen så vi vände hemåt. Vi var lata idag och köpte hem mat från pizzerian där vi bor, sonen åt knappt något av det för pastan var i olika färger...
det kan ju vara äckligt...

Jag var också iväg ikväll till Vuxenskolan för att gå på anhörigträff men det var bara jag som kom så då åkte jag till Willys och shoppade lite istället, blev mest olika drycker utan att jag tänkte på det , inte förrän jag stod i kassan och la upp grejerna på bandet och blev full i skratt. Man säger "handla aldrig hungrig" men man kan nog säga "handla aldrig törstig" också för jag var torr som en öken i munnen, halsade direkt ur en flaska när jag kom till bilen så jag inte skulle riskera att köra ner i Gavleån för att dricka vatten(?!) på vägen hem :-)

Giftig?

Är jag det tro? Fick ett samtal idag från Endokrinmottagningen, vänta nu måste jag slå upp vad det betyder.....    blev lite klokare men inte mycket...  läran om de endokrina organen och deras hormoner. Endokrina organ är tex hypofysen, bukspottskörteln, testiklar, äggstockar och så sköldkörteln förstås.

Det var en läkare som berättade att de fått en remiss om mig och att jag hade mycket stor överproduktion av det där hormonet tyroxin. Det heter Graves sjukdom eller i vardagstal, giftstruma. Giftstruma... det låter som en farlig växt i en djungel långt borta och som dödar allt i sin väg.
Jag har fått en till medicin som heter Thacapzol, den är till för att slå ut produktionen av tyroxin. Det skulle ta några veckor innan man märker någon effekt av den. Dessutom ska jag komma upp på avdelningen någon dag snart och träffa läkaren. Tydligen har jag också lågt blodvärde så jag ska till hälsocentralen också till den läkaren och kolla upp det.
SKA DET BLI SÅ HÄR FÖR ATT MAN FYLLER 40!?

På en vecka hinner det hända mycket. Har lärt mig massor med nya konstiga ord och haft många funderingar under tiden och känner att det är bara att gilla läget, igen.

moahaha!

jag har en hemlis...
:-)

räkna alla gamlingar...

Min underbare son, obetalbar emellanåt... Hela familjen klev upp tidigt imorse för att åka till tandläkaren respektive hälsocentralen. Sonen följde med mig till HC och vi fick sitta och vänta en stund innan det blev min tur att ta prover.
Eftersom vi hängde på låset så var det ju några pigga pensionärer där ockskå plus några till.
Helt plötsligt säger ungen, "nu ska jag räkna alla som är gamla" och sträckte ut sitt lilla pekfinger mot en gråhårig farbror... Jag fick nästan slag, och hyschade snabbt som en reptil. Så säger man inte väste jag. Varför inte då? säger den oskyldige och ser på mig med sina blå.  "det ska du få höra när vi kommer hem".
När han fick höra om det när vi kommit hem så svarar han bara att "de var ju gamla?" tja vad ska man svara på det... han hade ju rätt :-)

Nu har det brunnit, igen!

Jag blir galen på det här! Nu har det brunnit i vår garagelänge IGEN! VARFÖR?? Vad är det för människor som inte kan låta andras grejer vara? Det blev mer begränsat den här gången men det är andra gången på ett år nu. plus köksbranden. plus bilbranden 94. skit.

tröööööötttttttttt

fy sjutton vad trött jag är... det blev ca 3 timmars sömn inatt. Kom att tänka på mitt pass mitt i natten när jag ändå bara låg och vred mig, så det blev bara att kliva upp och leta reda på det. Det räcker till nästa höst så jag hade inte behövt oroa mig, men jag kan ju istället oroa mig för den hemska bilden i passet istället... Alltså, det där är inte jag känns det som :-) Jag som är så hiiiiimla snygg nu för tiden, den här bilden är ju 9 år gammal för sjutton. moahhaaa!

Sitter på jobbet, skönt med bara 3 timmar och en kvart. Men inte så skönt att kliva upp, det blev tre väckarklockor i morse, kan bara minnas att en av dem ringde...


Kalas

Dagen började fint, sonen kom in och väckte mig för att tala om att jag kunde få sovmorgon, det var ju snällt...
Faktiskt så fick jag sen kaffet bryggt av sambon vilket inte händer så ofta, han själv håller sig till vatten och tycker kaffe är bland det äckligaste som finns, knasluvan.

Sen slöade jag hela förmiddagen framför datorn, ja jag erkänner, jag är en speloholic. Älskar att prova olika spel på bigfishgames, msn, king, Zylom osv. skulle nog kunna jobba som speltestare proffessionellt faktiskt. vilket drömjobb :-)
Och sen blev det bråttom iväg när klockan helt plötsligt var ett och vi hade inte hunnit äta lunch och göra oss iordning. Så vi kom 5 minuter sent till kalaset, så himla typiskt mig. Men det var i alla fall trevligt på kalas, supergod tårta hade Åsa gjort.
Efter några timmar på kalaset bar det iväg till moster där mina föräldrar var på besök. Där fick vi god mat och moster gav mig sin efterrätt för matinbjudan blev spontan. Hon hade gjort väldigt goda jordgubbar marinerade i lime och honung  och till det var det vitchokladmousse. Det var så himla gott så jag fick dåligt samvete att jag åt den och inte hon, men det fick jag höra att den hade ju hon ätit förut så det skulle jag inte ha :-) kram på dig moster, du är bäst!

Kvällen har nu avslutats här hemma med finalen på melodifestivalen. Jag tycker att rätt låt vann men tycker det är konstigt att inte Lindas låt kom längre upp!?
Björn Gustafsson, vilken stjärna, hela melodifestivalen har ju handlat nästan bara om honom med all uppmärksamhet han fått, men det är befogat!

Imorgon ska jag jobba några timmar så vi får se om jag kommer i säng snart...


men gå och lägg dig...

Jag är så hopplös på kvällarna, varför ska det vara så svårt att gå och lägga sig på kvällen, nu är det mitt i natten och jag är jättetrött, men går jag och lägger mig? nej.
Jag skriver blogg istället. Sambon snarkar i soffan så jag måste nog gå och sparka lite på honom, ja eller knuffa då om det låter bättre :-)
Sonen gnällde precis till i sömnen också, hoppas det inte är mera näsblod på gång, han behöver få sova hela natten utan att bli stört av den där dumma näsan. Men på torsdag ska vi till barnkliniken igen så får de titta, förhoppningsvis GÖR de något också och inte bara konstaterar faktum.

Jag har tagit en halv tablett av min medicin, det var visst pulssänkande medicin för att dämpa lite av symtomen. men jag är ju så van att ha hög puls så jag tycker inte att jag har lidit av det så mycket. Förutom att det är irriterande att känna sin puls i kroppen studsa omkring i 100 slag per minut och att ha darrande händer. Men nu ska det bli omhändertaget, det börjar kännas ok nu. Blev ju jättestirrig när läkaren ringde men nu så har det lugnat ner sig.

Imorgon ska vi förhoppningsvis ta oss ner på stan och titta lite, det var länge sen. På eftermiddagen är vi bjudna på barnkalas ett par timmar vilket ska bli trevligt. Sen ska sonen och jag åka vidare till min moster som ska ha mina föräldrar på besök. Vi har inte hunnit träffas sen i januari tror jag, så nu längtar vi efter varandra.

Idag har jag också ringt till kakelkillen och tackat ja till hans anbud, så förhoppningsvis så ska vi komma igång snart, jag vill helst börja riva i påsk när jag är ledig ett par dagar men VVS-firman måste ta bort inredningen först för annars blir det nog för omständigt. Hoppas de kan komma i veckan.
Vårt rustningsprojekt har stått stilla sen i jul, jättefrustrerande, men nu så känns det som att det kan börja hända något. Förhoppningsvis så räcker vårt lån till att rusta köket också, men badrum är så himla dyra att fixa så jag försöker tänka att de är viktigast...

Nej nu ska jag gå och sova
tack för mig leverpastej

köldskörteln säger jag hela tiden...

men sköldkörteln heter det ju. Det har jag tydligen problem med att säga och tydlgen har jag fel på den också. Suck...
Läkaren ringde kl 10 och berättade att mina prover visade på en överproduktion av ett hormon som heter tyroxin. Det verkar som jag har en störning som kallas hypertyeroid. vilka himla ord! Jag fattar ingenting. så nu har jag surfat runt på alla sidor jag har kunnat hitta om det mellan samtalen.

De här symtomen kan man ha:

* nervositet, oro, rastlöshet
* sömnsvårigheter
* skakande händer
* Hjärtklappning, snabb regelbunden puls eller snabb oregelbunden puls (förmaksflimmer)
* Värmekänsla, svårighet att uthärda värme, svettningstendenser
* Varm och fuktig hud
* Viktminskning trots ökad aptit
* Uttalad trötthetskänsla
* Muskelsmärtor och muskeltrötthet
* Lös avföring som kommer ofta
* Menstruationsstörningar

Jag känner ju igen vissa av dem hos mig, men inte alla. Läkaren frågade mig varför jag inte hade sökt för min höga vilopuls. men vad ska jag svara på det... inte har jag tänkt, åh det måste vara fel på skölden... men jag har bara trott att jag varit otränad.

Så om du känner något av det här, gå och testa dig det är ett vanligt stick i armen.

Nu blev det mycket sjukdom och elände här, men jag har fått så mycket uppmuntrande tillrop av Karin puss på dig, chefen och Solan också så nu känns det mycket bättre. Tänkte först att nu står DÖDEN och knackar på, men jag öppnar inte dörren :-)

Nu är det Klart slut för denna gången

kinkig son

Årsmötet var klart på 20 minuter, vilket jag tycker är helt otroligt effektivt! När vi hade i vår egen förening, som i och för sig är mer komplicerad, så tar det åtminstone 1 timme. Men här tog det alltså 20 minuter. Fast sen blev det ju lite andra presentationer efteråt, men ändå!

Vi fick kaffe med Park Inn röra på mackorna, det har de för jämnan där. Precis samma sort som när vi varit där på uppstartsdagarna med jobbet.

Jag kom hem riktigt skaplig tid också, skulle ju egentligen ha jobbat till 22 och nu var jag hemma 20.15. Jätteskönt. Naturligtvis så var lillskrutten fortfarande vaken så det blev till att köra igång nattningen efter en stund. Efter att ha kommit i säng och vi har sagt godnatt, puss puss, hoppas det går bra där nere/uppe, klart slut, puss puss sov gott som vi alltid säger varendaste kväll, så efter en stund så drar han igång mistluren och jag som har sett nannyprogram försöker förstås ignorera detta, men efter att ha hört honom illgråta i 10 minuter så skiter jag i alla nannyprogram och vad de säger och går upp till honom. så efter att ha kramats lite till, torkat tårarna och hämtat ett nalle puh plåster för att sätta på det svidande fingret som han påstod sig ha, så slocknade han som ett ljus. Så nu har jag bestämt att vår nattningsrutin ska bli lite längre istället, för då hoppas jag att han ska känna sig tillräckligt ompysslad så han kan slappna av och somna. Sen om han kommer i säng lite tidigare skulle ju inte skada heller.

Det hade gått bra för min gubbe på jobbet, det kändes förstås konstigt att vara där och jobba men det gick bra och han behövdes. Ska fråga lite mera senare när han tittat klart på law and order.

För mig har det gått bra på jobbet också, fick sitta som så kallat ryggstöd en stund med en elev och det tycker jag är hur kul som helst! Hoppas på mera sånt nu när det ska in en hel del nya personer inför sommaren.

Ja då var det klart slut för den här gången

Nåldynan

Jahapp, då har man varit på HC igen för mera provtagning och naturligtvis så sov jag för länge. La mig för sent, typ halv två, ställde klockan på 6.15 men men men jag klev upp 7.05. Jag som skulle hänga på låset 7.30 till provtagningsrummet innan det invaderades av morgonpigga pensionärer. MEN eftersom jag var fastande så behövde jag ju inte göra frukost så det var bara tvätta sig, dra på kläderna och kasta lite färg i ansiktet och åka iväg och jag var där PRICK halv åtta. kom in som nr 3. Sköterskan som skulle ta mitt prov i armen fick lite problem för tydligen var ådran så hård att den bara flyttade på sig när nålen stacks in. Så då var det bara att börja om. Så nu sitter jag här och funderar, om ådran är för tjock, är det det som är åderförkalkning kanske...

Sambon har åkt till jobbet, han skulle försöka hjälpa till lite där idag. Detta är en stor grej för han har inte jobbat på 2½ år nu. Bara varit där och hälsat på ibland. Så idag är en stor dag! Det kan ju i och för sig ställa till det resten av veckan men då får vi ta det om det kommer. Alltså att han blir så utmattad att han inte orkar något mera den här veckan, men hoppas det går bra!

Jag ska på möte ikväll, är bostadsättsföreningens representant på ett årsmöte. Hoppas det blir trevligt när jag "offrar" arbetstid på det. Har fått skänka bort fyra timmar för att kunna gå på mötet.
Nu har jag i alla fall fått in några timmar i helgen, jag får ingen sovmorgon på söndag men lite får man offra för att ligga på topp :-) eller i alla fall minska minuset på flexen.

Nu ska jag se till att sonen kommer till dagis, han är lite seg idag och vill helst vara hemma och titta på disneychannel som vi fick häromdagen. Men nu kanske han har kommit igång lite medan jag suttit här vid datorn.
Vi hörs,
Kl sl för den här gången

40-års kontroll

Det är inte bara när man är bebis och liten som man går på kontroller, utan när man fyller 35 så börjar det om, i alla fall för de personer som bor i Bomhus. Har kommit hem för en stund sedan från min 40-års kontroll inte för att jag har fyllt det än men snart så...
Det jag gruvat mig mest över är att ställa mig på vågen för att se vad jag väger nu och därför ställde jag mig på vågen hemma först för att få chocken på ett kännt ställe :-) Jag, som har jobbat med att väga andra i två år och haft superkoll på min egen vikt varje dag, har helt plötsligt tappat greppet och inte vägt mig på ca ett år. Jag gillar inte volangerna som är runt midjan så jag vet att det är uppåt på skalan, men när jag ställde mig i morse på vågen så blev jag nästan glad. ja, det var plus men inte så många plus som jag hade trott. JIPPI! Det känns överkomligt att ta bort 5 kg men inte 9 kg som jag hade trott.
jag vad gör de mer på hälsokontrollen, jo de tar ett stick i fingret. aj. blodsockret var lite högre än det borde men jag drog i mig ett glas juice till frukost 1½ timme innan kollen så det kanske är den som ställde till det. Juice är INTE nyttigt om det nu var någon som trodde det. mest en massa socker.
Själva hälsosamtalet fick jag gå en trappa upp till BVC-delen för att få för där har sköterskan sitt kontor. När jag kommer in i väntrummet så frågar en liten femårig kille direkt "vad gör du här", raka puckar ska det vara :-) så det var bara att tala om att det var dags för 40-års kollen och så var det bra med det.
Jag fick ligga o vila på en brits på sköterskans rum en stund för att ta det lugnt innan blodtryckskollen. Det hjälpte tydligen inte så mycket, hon tog trycket två gånger med samma resultat. Blodtrycket, det övre, var för högt. Vilopulsen var 104 vilket är alldeles för högt för en vilopuls. Så jag berättade att så har det varit länge med pulsen. Så nu ska det kollas upp grundligare, jag fick göra ett EKG innan jag gick hem men det var normalt som tur var. men imorgon bitti ska jag dit och testa kolesterol och blodfetter. Sen blir det en ny blodtrycksmätning efter påsk. Jag berättade också att jag är darrig som jag funderat på ett tag varför, mina föräldrar har kommenterat det någon gång till och med. Jag märker det mest när jag ska tex tända ljus, då skakar ljuständaren mot glaskupan på ljusstaken. Hon sa att det kan vara något med det här med blodtrycket och den höga pulsen och att jag är så varm. Det känns lite jobbigt men samtidigt bra att man tar sånt här på allvar och kollar upp det.

Jag tog en promenad hem från HC det är ca en halvtimme att gå och halvvägs så kändes det som att huvudet var en ballong som svävade ovanför kroppen och troligtvis så beror det på blodtrycket. Jag har ju kännt det förr men har inte promenerat på evigheter så jag har glömt bort hur det brukar kännas.

Sköterskan skulle också se till att jag får ett recept på motion, hahaha! Ja, det är väl inget att skratta åt egentligen, men jag BEHÖVER tydligen en rejäl spark i stjärten, eller arslet som Alexander Bard skulle sagt. :-)
Men först måste jag kolla det här trycket för högt tempo är inget att rekommendera just nu.

Kl sl för den här gången

lasagne och nattliga samtal

Nattarbete, tredje natten på raken. Sov till 14.30 idag och vaknade med ett ryck att jag hade glömt något, det hade jag också, inte något livsviktigt, men nästan.. Mcleod's döttrar började halv två så jag missade avsnittet, precis när det var spännande avslutning förra veckan. skit också... men nu har jag gluttat på den officiella hemsidan och sett vad som hände i avsnittet i alla fall, puh!

Jag har varit liiiite duktig idag, gjorde två formar med lasagne och två formar med tacopaj så det ska finnas lite hemlagad "snabbmat" i frysen. Ser fram emot att äta pajen till nattamat om en timme.

Nu fick jag ett textsamtal mitt i natten... lite vanskligt, är rädd att slå fel nummer :-) inte så kul om man skulle väcka upp någon arg gubbe och så försöka förklara vad texttelefoni är.

Det är ganska lugnt annars i natt, annat var det igår natt när det var lördag och de flesta som ringde var fulla. Det som de vill är ha taxi, den billigaste och snabbaste taxin som finns och de vill också komma först i kön... jovisst, lycka till :-) på morgontimmarna så blir det mera att kunderna vill ha numret till polisen eller till spärr av kort. Det är inte bara kul att gå ut och partaja och bli full.

Imorgon ska en plattsättare komma och kolla in våra badrum och lämna kostnadsförslag på arbetet. Hoppas, hoppas hoppas att den här killen är bättre än den vi pratade med först. Ska skriva en lista med vad vi vill ha gjort nu i natt så jag inte glömmer något imorgon när jag troligtvis kommer vara seg som en kola i kolan.
och hoppas hoppas hoppas att han kan köra igång snarast och inte är för dyr. Fast just nu känns det som att jag kan betala nästan vad som helst för att få bort allt kakel som står i högar i hallen. De har stått där sen före jul och börjar nu bli ett med  inredningen. De har blivit avlastningsytor för ALLT.

RSS 2.0